Pawartos Basa Jawi

Wonten 753 pawartos, ing 76 kaca.

RSS 2.0 Feed

Regenging Raos Rukun Umat Agama lan Launching Layanan Terpadu Satu Pintu

Kamis Kliwon, 16 Nov 2017 10:27 WIB | diwaos (874) | Komentar (0)

Nguri-uri Kesenian Adiluhung Pemda Bantul Gelar Festival Kethoprak 2017

Kamis Kliwon, 16 Nov 2017 10:26 WIB | diwaos (1800) | Komentar (0)

Abdul Halim Muslih : Pemda Bantul Siap Implementasi Layanan Digital

Kamis Kliwon, 16 Nov 2017 10:26 WIB | diwaos (721) | Komentar (0)

Bupati Bantul Suharsono : Implementasi teknologi Pertanian ninangka Upaya Kangge Njagi Swasembada Uwos

Kamis Kliwon, 16 Nov 2017 10:25 WIB | diwaos (866) | Komentar (0)

Gubernur DIY Sri Sultan Hamengku Buwono XI Murugi Dusun Karet, Desa Pleret

Kamis Kliwon, 16 Nov 2017 10:24 WIB | diwaos (1002) | Komentar (0)

Mujudaken Swasembada Daging saking Program Mliginipun SIWAB

Kamis Kliwon, 16 Nov 2017 10:23 WIB | diwaos (655) | Komentar (0)

Wakil Bupati Bantul Abdul Halim Muslih Mbedhah Galengan Sabin

Kamis Kliwon, 16 Nov 2017 10:22 WIB | diwaos (764) | Komentar (0)

Bupati Bantul : Mangga Nyawijekaken Greget lan Tekad Kangge Adipura

Kamis Kliwon, 16 Nov 2017 10:16 WIB | diwaos (772) | Komentar (0)

Binukaning ‘Perancangan Pemanfaatan SPAM Region’ Kartamatul dening Gubernur DIY

Kamis Kliwon, 16 Nov 2017 10:15 WIB | diwaos (707) | Komentar (0)

. Sosialisasi Dana Bantuan Arta dening Desa ing Kabupaten Bantul

Rabu Wage, 15 Nov 2017 11:45 WIB | diwaos (553) | Komentar (0)