Pawartos Basa Jawi

Wonten 754 pawartos, ing 76 kaca.

RSS 2.0 Feed

Ngrembakakaken Ekonomi Layanan, Ekosistem TIK Kedah Jumbuh

Kamis Kliwon, 16 Nov 2017 10:27 WIB | diwaos (1325) | Komentar (0)

Regenging Raos Rukun Umat Agama lan Launching Layanan Terpadu Satu Pintu

Kamis Kliwon, 16 Nov 2017 10:27 WIB | diwaos (673) | Komentar (0)

Nguri-uri Kesenian Adiluhung Pemda Bantul Gelar Festival Kethoprak 2017

Kamis Kliwon, 16 Nov 2017 10:26 WIB | diwaos (1424) | Komentar (0)

Abdul Halim Muslih : Pemda Bantul Siap Implementasi Layanan Digital

Kamis Kliwon, 16 Nov 2017 10:26 WIB | diwaos (545) | Komentar (0)

Bupati Bantul Suharsono : Implementasi teknologi Pertanian ninangka Upaya Kangge Njagi Swasembada Uwos

Kamis Kliwon, 16 Nov 2017 10:25 WIB | diwaos (667) | Komentar (0)

Gubernur DIY Sri Sultan Hamengku Buwono XI Murugi Dusun Karet, Desa Pleret

Kamis Kliwon, 16 Nov 2017 10:24 WIB | diwaos (787) | Komentar (0)

Mujudaken Swasembada Daging saking Program Mliginipun SIWAB

Kamis Kliwon, 16 Nov 2017 10:23 WIB | diwaos (510) | Komentar (0)

Wakil Bupati Bantul Abdul Halim Muslih Mbedhah Galengan Sabin

Kamis Kliwon, 16 Nov 2017 10:22 WIB | diwaos (560) | Komentar (0)

Bupati Bantul : Mangga Nyawijekaken Greget lan Tekad Kangge Adipura

Kamis Kliwon, 16 Nov 2017 10:16 WIB | diwaos (587) | Komentar (0)

Binukaning ‘Perancangan Pemanfaatan SPAM Region’ Kartamatul dening Gubernur DIY

Kamis Kliwon, 16 Nov 2017 10:15 WIB | diwaos (520) | Komentar (0)