Pawartos Basa Jawi

Wonten 669 pawartos, ing 67 kaca.

RSS 2.0 Feed

Bantul Nampi Piagam Penghargaan saking Menteri Perdagangan

Kamis Pon, 13 Apr 2017 10:27 WIB | diwaos (170) | Komentar (0)

Bupati Bantul Ngrawuhi Inti Acara Dinten Peduli Sampah Nasional Taun 2017

Kamis Pon, 13 Apr 2017 10:26 WIB | diwaos (96) | Komentar (0)

Tumindak Wakil Bupati Gropyok Uwuh ing Pesisir Goa Cemara

Kamis Pon, 13 Apr 2017 10:26 WIB | diwaos (79) | Komentar (0)

Supados Ulam ing Tetoyan Bantul Boten Mati, Pemkab Bantul Nganggaraken Rp 190 Yuta Kangge Nyebar Winih Ulam

Kamis Pon, 13 Apr 2017 10:25 WIB | diwaos (50) | Komentar (0)

Swasembada Daging Lembu ing Program SIWAB

Kamis Pon, 13 Apr 2017 10:24 WIB | diwaos (72) | Komentar (0)

Bupati Bantul Ngresiki Uwuh ing Pesisir Kidul Sareng Kaliyan Warga

Kamis Pon, 13 Apr 2017 10:23 WIB | diwaos (108) | Komentar (0)

Launching Dusun Patuladhan PHBS ing Dusun Barongan Sumberagung Jetis

Kamis Pon, 13 Apr 2017 10:22 WIB | diwaos (51) | Komentar (0)

Tapak Asma Makarya Sesarengan Bidang Kepariwisataan antawisipun Pamarintah Kabupaten Bantul kaliyan Pamarintah Kabupaten Blitar

Kamis Pon, 13 Apr 2017 10:22 WIB | diwaos (52) | Komentar (0)

Anggenipun Nata Margi Jendral Sudirman Enggal Dipuntindakaken, Dipunanggaraken Rp 2 miliar

Kamis Pon, 13 Apr 2017 10:21 WIB | diwaos (67) | Komentar (0)

Prajanjen Makarya Sesarengan Pamarintah Kabupaten Bantul kaliyan Stasiun TVRI Jogja

Kamis Pon, 13 Apr 2017 10:20 WIB | diwaos (60) | Komentar (0)