Pawartos Basa Jawi

Wonten 649 pawartos, ing 65 kaca.

RSS 2.0 Feed

BUMDes Ing Kabupaten Bantul Aktif Produktif

Selasa Legi, 27 Des 2016 03:45 WIB | diwaos (131) | Komentar (0)

Kangge Njagi “Penghargaan Swastisaba Wistara”, Tim DIY Verifikasi Kabupaten Sehat ing Bantul

Selasa Legi, 27 Des 2016 03:44 WIB | diwaos (77) | Komentar (0)

Sri Rahayu Juara II Lomba Panyeratan Best Practice Tingkat Nasional

Selasa Legi, 27 Des 2016 03:44 WIB | diwaos (65) | Komentar (0)

Tim Ingkang Paring Biji DIY Marem Sanget Ningali Kegiatan PHBS Dusun Sambikerep Bangunjiwo

Selasa Legi, 27 Des 2016 03:44 WIB | diwaos (52) | Komentar (0)

Fadli Zon Sareng Tim ingkang Mantau DPR RI bab Istimewaning Yogyakarta ingkang Rawuh ing Bantul

Selasa Legi, 27 Des 2016 03:43 WIB | diwaos (65) | Komentar (0)

Wabup Bantul Nampi Rawuhipun Bupati Saha Kominda Karangasem, Bali

Selasa Legi, 27 Des 2016 03:43 WIB | diwaos (55) | Komentar (0)

Fruit Indonesia 2016: Kasugihan Woh Tropis Nusantara saking Indonesia kangge Donya

Selasa Legi, 27 Des 2016 03:42 WIB | diwaos (54) | Komentar (0)

Panampi PKH ing Bantul Tambah 45.000 Kluwarga

Selasa Legi, 27 Des 2016 03:42 WIB | diwaos (51) | Komentar (0)

Taun Ngajeng 23.500 Warga Bantul Pikantuk KIS Gratis Subsidi Pemkab., Mliginipun Kangge Tiyang ingkang Sakit Komplikasi

Selasa Legi, 27 Des 2016 03:41 WIB | diwaos (59) | Komentar (0)

Gerakan Masyarakat Gesang Sehat (Germas), dipunbikak

Selasa Legi, 27 Des 2016 03:40 WIB | diwaos (85) | Komentar (0)