Pawartos Basa Jawi

Wonten 699 pawartos, ing 70 kaca.

RSS 2.0 Feed

Pengetan Dinten Bumi Dunia Tumuju Bantul Ingkang Resik Saking Uwuh 2019

Kamis Legi, 20 Jul 2017 11:18 WIB | diwaos (222) | Komentar (0)

Guru Ing Kabupaten Bantul Dipuntuntut Supados Ngasilaken Inovasi Enggal Donyaning Pendhidhikan

Kamis Legi, 20 Jul 2017 11:18 WIB | diwaos (152) | Komentar (0)

Aksi Jalan Sehat ing Pengetan “May Day 2017” Kabupaten Bantul

Kamis Legi, 20 Jul 2017 11:18 WIB | diwaos (151) | Komentar (0)

Inti Acara Jogja International Air Show 2017 ing Pesisir Depok Bantul Kalaksanan Kanthi Regeng

Kamis Legi, 20 Jul 2017 11:17 WIB | diwaos (127) | Komentar (0)

Pamarintah Kabupaten Bantul Nampi Penghargaan Parasamya Purnakarya Nugraha

Kamis Legi, 20 Jul 2017 11:17 WIB | diwaos (105) | Komentar (0)

Opening Ceremony Gebyar Batik Bantul 2017 Kalampahan Kanthi Regeng

Kamis Legi, 20 Jul 2017 11:15 WIB | diwaos (115) | Komentar (0)

Presiden Jokowi Mbikak Inacraft 2017

Kamis Legi, 20 Jul 2017 11:14 WIB | diwaos (123) | Komentar (0)

Ngleksanakaken Tata Kelola Pamarintah ingkang Ngginakaken Basis Teknologi Informasi Tumuju Good Governance

Kamis Legi, 20 Jul 2017 11:10 WIB | diwaos (58) | Komentar (0)

Musnakaken Unjukan ingkang Ngandhut Alkohol ing Acara HUT Satuan Polisi Pamong Praja Kaping 67

Kamis Legi, 20 Jul 2017 11:09 WIB | diwaos (76) | Komentar (0)

TK Al Azhar 38 Bantul Majeng Makili Daerah Istimewa Yogyakarta ing Lomba Sekolah Sehat (LSS) Tingkat Nasional

Kamis Legi, 20 Jul 2017 11:03 WIB | diwaos (79) | Komentar (0)