Pawartos Basa Jawi

Wonten 559 pawartos, ing 56 kaca.

RSS 2.0 Feed

Ambal Warsa Kaping 13, RSUD Panembahan Senopati Bantul Saya Ngrembaka

Rabu Legi, 11 Mei 2016 08:53 WIB | diwaos (29) | Komentar (0)

Bupati Lampung Utara Kepengin Nggladhi BUMDes Ing Bantul

Rabu Legi, 11 Mei 2016 08:52 WIB | diwaos (19) | Komentar (0)

Pesona Budaya Bantul-Yogyakarta badhe dipun gelar ing TMII

Rabu Legi, 11 Mei 2016 08:51 WIB | diwaos (25) | Komentar (0)

Bantul Terus Ngginaaken Teknologi Informasi Tumuju Bantul Cerdas, Mandiri lan Sejahtera.

Rabu Legi, 11 Mei 2016 08:45 WIB | diwaos (19) | Komentar (0)

Pemkab Bantul Nganggar Dana Rp 3 M Kangge Rawatan Margi

Rabu Legi, 11 Mei 2016 08:43 WIB | diwaos (20) | Komentar (0)

Sosialisasi Kearsipan ing Bantul. Abdul Halim : "Arsip kedah dipun jagi saking pemalsuan"

Rabu Legi, 11 Mei 2016 08:43 WIB | diwaos (13) | Komentar (0)

Bupati Bantul, Drs. H. Suharsono, ngisi SPP Tahunan sacara online

Rabu Legi, 11 Mei 2016 08:40 WIB | diwaos (19) | Komentar (0)

Menteri Pertanian, Andi Amran Sulaiman panen pari ing Sedayu

Rabu Legi, 11 Mei 2016 08:40 WIB | diwaos (22) | Komentar (0)

Bupati Asrah SPPT PBB P-2 Kabupaten Bantul Warsa 2016

Rabu Legi, 11 Mei 2016 08:39 WIB | diwaos (14) | Komentar (0)

Bantul Mbudhallaken 9 KK Calon Transmigran

Rabu Legi, 11 Mei 2016 08:38 WIB | diwaos (14) | Komentar (0)