Pawartos Basa Jawi

Wonten 734 pawartos, ing 74 kaca.

RSS 2.0 Feed

Launching Program “Sapa 30 Menit SITUPAT” Disdukcapil Kabupaten Bantul

Selasa Pon, 10 Okt 2017 09:33 WIB | diwaos (589) | Komentar (0)

Kontingen Raimuna Nasional 2017 saking Bantul Pamitan dening Bupati Bntul

Rabu Pahing, 4 Okt 2017 15:45 WIB | diwaos (459) | Komentar (0)

Lokakarya Nasional Greget Desa 2017 ing Desa Dlingo

Rabu Pahing, 4 Okt 2017 15:41 WIB | diwaos (344) | Komentar (0)

Wakil Bupati Bantul H. Abdul Halim Muslih, Launching Sistem Open Data lan Informasi Babagan Kekirangan Ekonomi ing Kabupaten Bantul

Rabu Pahing, 4 Okt 2017 15:41 WIB | diwaos (195) | Komentar (0)

Implementasi Inovasi Enggal Layanan Publik, Pemkab Bantul Pikantuk INAGARA Award 2017

Rabu Pahing, 4 Okt 2017 15:37 WIB | diwaos (167) | Komentar (0)

Ngewahi Anggenipun Nglola Peken Imogiri saking Anggenipun Ngrembakaken SNI Peken Rakyat.

Rabu Pahing, 4 Okt 2017 14:59 WIB | diwaos (144) | Komentar (0)

Bantul Nampi Anugerah Adipura iing Bidang Karesikan Lingkungan saking Presiden RI

Rabu Pahing, 4 Okt 2017 14:59 WIB | diwaos (372) | Komentar (0)

Wakil Bupati Bantul: Mbikak Festival Kesenian Yogyakarta (FKY) kaping 29 ing Kabupaten Bantul

Rabu Pahing, 4 Okt 2017 14:58 WIB | diwaos (400) | Komentar (0)

Forum Komunikasi PPID DIY: Mantebaken Wontening Kelompok Informasi Masyarakat dados Mitra Diseminasi Informasi lan Optimalisasi anggenipun Nglola Website PPIDForum Komunikasi PPID DIY: Mantebaken Wontening Kelompok Informasi Masyarakat dados Mitra Disemin

Rabu Pahing, 4 Okt 2017 14:53 WIB | diwaos (112) | Komentar (0)

Mangga Dipunsuksesaken Kampanye Measles Rubella

Rabu Pahing, 4 Okt 2017 14:52 WIB | diwaos (322) | Komentar (0)