Pawartos Basa Jawi

Wonten 609 pawartos, ing 61 kaca.

RSS 2.0 Feed

Syawalan Dharma Wanita Persatuan Unit Sekretariat,Pepisahan kaliyan Ketua DWP kang lumebet paripurna

Selasa Legi, 22 Nov 2016 07:13 WIB | diwaos (21) | Komentar (0)

5000 Lemper Dipunrebataken ing Sanden Fair

Selasa Legi, 22 Nov 2016 06:58 WIB | diwaos (27) | Komentar (0)

Wabup Bantul Buka FKY 2016

Selasa Legi, 22 Nov 2016 06:57 WIB | diwaos (23) | Komentar (0)

Sakathahing 181 Siswa TK Mardi Putra Kunjungan ing Kantor Dinas Bupati Bantul

Selasa Legi, 22 Nov 2016 06:57 WIB | diwaos (20) | Komentar (0)

Bupati Bantul Murugi Proyek APBD Taun 2016

Selasa Legi, 22 Nov 2016 06:56 WIB | diwaos (32) | Komentar (0)

Wontenipun Mall Boten Saged Mejahaken Peken Tradisional

Selasa Legi, 22 Nov 2016 06:55 WIB | diwaos (27) | Komentar (0)

Pemkab Bantul Makarya Sareng Kaliyan Gangsal Mitra Kerja

Selasa Legi, 22 Nov 2016 06:54 WIB | diwaos (14) | Komentar (0)

Perda Kedah Luwih Tegas Njagi Bakul Alit

Selasa Legi, 22 Nov 2016 06:52 WIB | diwaos (27) | Komentar (0)

Bantul Minangka Pusat Produsen Krecek ing DIY, Saperangan Ageng Bahan Baku Saking Makasar

Selasa Legi, 22 Nov 2016 06:51 WIB | diwaos (14) | Komentar (0)

Sosialisasi Kurikulum 2013. Wakil Bupati Bantul: Metodologi pas, Siswa Cerdas

Selasa Legi, 22 Nov 2016 06:49 WIB | diwaos (30) | Komentar (0)