Pawartos Basa Jawi

Wonten 771 pawartos, ing 78 kaca.

RSS 2.0 Feed

Bupati Bantul Ngresmikan saha Launching Pranatan Panyade Kaki Lima Berbasis Kawasan

Selasa Wage, 9 Apr 2019 15:35 WIB | diwaos (12) | Komentar (0)

Bupati Bantul : Kula Titip Peken Rakyat menika Dipunrawat, Dipunreksa ingkang Resik

Selasa Wage, 9 Apr 2019 15:34 WIB | diwaos (14) | Komentar (0)

Peringati HUT datheng 69 Satpol PP Bantul, Gelar Acara ing Car Free Day

Selasa Wage, 9 Apr 2019 15:34 WIB | diwaos (10) | Komentar (0)

Bupati Bantul Tenem Bibit Pohon saha Tabur Ulam ing Rawa Kalibayem

Selasa Wage, 9 Apr 2019 15:33 WIB | diwaos (12) | Komentar (0)

Kasiling Program Jogja Smart Province, kedah Dipunsengkuyung Kolaborasi Daerah

Selasa Wage, 9 Apr 2019 15:32 WIB | diwaos (14) | Komentar (0)

Nyamektakaken Bandwidth ingkang Ageng

Selasa Wage, 9 Apr 2019 15:31 WIB | diwaos (13) | Komentar (0)

Pengeti Dinten Preduli Sampah Nasional, Pitu Sekolah ing Bantul Ngresiki Pantai Samas

Selasa Wage, 9 Apr 2019 15:31 WIB | diwaos (10) | Komentar (0)

Pamlajeng Ngregengaken Coast to Coast Night Trail Ultra 2019

Selasa Wage, 9 Apr 2019 15:30 WIB | diwaos (10) | Komentar (0)

Netepaken Tertib Pengelolaan, Pemkab Bantul Gelar Apel Kendaraan Dinas

Selasa Wage, 9 Apr 2019 15:22 WIB | diwaos (10) | Komentar (0)

Bupati Bantul Tampi Kunjungan Dubes Enggal RI kangge Suriname

Selasa Wage, 9 Apr 2019 15:16 WIB | diwaos (12) | Komentar (0)