Pawartos Basa Jawi kaca 2

Wonten 754 pawartos, ing 76 kaca.

RSS 2.0 Feed

. Sosialisasi Dana Bantuan Arta dening Desa ing Kabupaten Bantul

Rabu Wage, 15 Nov 2017 11:45 WIB | diwaos (228) | Komentar (0)

Bupati Bantul Suharsono Pimpin Safety Riding Pelopor Keselamatan Lalulintas 2017

Rabu Wage, 15 Nov 2017 11:44 WIB | diwaos (130) | Komentar (0)

Bupati Bantul: Nglola Arsip ingkang Wigatos kangge Nyengkuyung Pakaryan OPD

Rabu Wage, 15 Nov 2017 11:44 WIB | diwaos (106) | Komentar (0)

Targetaken Adipura, Pemda Bantul Giataken Manajeman Sampah

Rabu Wage, 15 Nov 2017 11:29 WIB | diwaos (189) | Komentar (0)

Bupati Bantul Suharsono: Kula Nyepeng Kenceng Janji, Mujudaken Kabupaten ingkang Sehat

Rabu Wage, 15 Nov 2017 11:29 WIB | diwaos (94) | Komentar (0)

Bantul Gadhah Target Setunggal Kecamatan Setunggal Dusun Kampung KB

Rabu Wage, 15 Nov 2017 11:21 WIB | diwaos (106) | Komentar (0)

Disdukcapil Kabupaten Bantul Pantes Pikantuk ISO 9001:201

Rabu Wage, 15 Nov 2017 11:20 WIB | diwaos (74) | Komentar (0)

Bupati Bantul : Migunakaken Selokan Kangge Ngingah Ulam

Rabu Wage, 15 Nov 2017 11:19 WIB | diwaos (168) | Komentar (0)

Implementasi Transaksi Non Tunai Pamarintah Kabupaten Bantul

Rabu Wage, 15 Nov 2017 11:17 WIB | diwaos (129) | Komentar (0)

Bupati Bantul: Wekdal menika Masyarakat ngantu-antu wontening Birokrasi ingkang resik, Inovatif lan saged Paring Solusi ingkang Paling sae.

Rabu Wage, 15 Nov 2017 11:17 WIB | diwaos (110) | Komentar (0)