Pawartos Basa Jawi kaca 3

Wonten 699 pawartos, ing 70 kaca.

RSS 2.0 Feed

Gelar Budaya Mapag Toya lan Dinten Ambal Warsa Gerakan Irigasi Bersih Merti Tirta Amartani Kabupaten Bantul

Senin Legi, 5 Jun 2017 08:11 WIB | diwaos (55) | Komentar (0)

Pajak PBB P2 Taun 2017 Agengipun Rp 47.670.237.824,00, Saking Taun 2016 ing Taun 2017 Mindhak 8,48 M

Senin Legi, 5 Jun 2017 08:10 WIB | diwaos (69) | Komentar (0)

Sistem Informasi Desa Minangka Gerbang Kangge Mujudaken Good Governance

Senin Legi, 5 Jun 2017 08:10 WIB | diwaos (64) | Komentar (0)

Bupati Bantul Mbikak Musrenbang Rencana Makarya Pamarintah Daerah Taun 2018

Senin Legi, 5 Jun 2017 08:09 WIB | diwaos (54) | Komentar (0)

Workshop Penguatan Komitmen Kepala Organisasi Perangkat Anggenipun Mbangun Bantul Smart City

Senin Legi, 5 Jun 2017 08:09 WIB | diwaos (49) | Komentar (0)

Wakil Bupati Bantul Mbikak Focus Discusion Group (FGD) Manajemen Kangge Ngolah Uwuh

Senin Legi, 5 Jun 2017 08:08 WIB | diwaos (29) | Komentar (0)

Wakil Bupati Bantul Ngrawuhi Pengetan HUT Pemadam Kebakaran Kaping 98

Senin Legi, 5 Jun 2017 08:08 WIB | diwaos (37) | Komentar (0)

Pajak Kendaraan Motor Dados Salah Satunggaling Panyumbang PAD Paling Ageng

Senin Legi, 5 Jun 2017 08:08 WIB | diwaos (39) | Komentar (0)

Wakil Bupati Bantul H. Abdul Halim Muslih Mimpin Monitoring Titik Pantau Adipura

Senin Legi, 5 Jun 2017 08:07 WIB | diwaos (33) | Komentar (0)

Nilai Akuntabilitas Padamelan Mindhak, Kecamatan Sedayu lan BKP3 Paling Sae

Senin Legi, 5 Jun 2017 08:07 WIB | diwaos (34) | Komentar (0)