Pawartos Basa Jawi kaca 4

Wonten 684 pawartos, ing 69 kaca.

RSS 2.0 Feed

Bupati Bantul Mbikak Rancangan Purwakaning Rencana Kerja Pamarintah 2018

Senin Wage, 20 Mar 2017 16:01 WIB | diwaos (75) | Komentar (0)

Peresmian lan Pengukuhan Pelatkab Kontingen, Pengukuhan Panitia PORDA lan Bapak Asuh Kontingen Cabor PORDA DIY Taun 2017 Kabupaten

Senin Wage, 20 Mar 2017 16:00 WIB | diwaos (79) | Komentar (0)

Danais Kangge Bantul Rp 41 M, Targetaken 30 Desa Budaya Dipunrintis

Senin Wage, 20 Mar 2017 16:00 WIB | diwaos (82) | Komentar (0)

Rawuhan Tim Nasional Evaluasi Penyelenggaraan Pamarintah Daerah ing SMP Negeri 1 Pandak

Senin Wage, 20 Mar 2017 15:59 WIB | diwaos (64) | Komentar (0)

Rawuhan TIM Nasional Evaluasi Penyelenggaraan Pamarintah Daerah

Senin Wage, 20 Mar 2017 15:59 WIB | diwaos (79) | Komentar (0)

BUMDes Ing Kabupaten Bantul Aktif Produktif

Selasa Legi, 27 Des 2016 03:45 WIB | diwaos (231) | Komentar (0)

Kangge Njagi “Penghargaan Swastisaba Wistara”, Tim DIY Verifikasi Kabupaten Sehat ing Bantul

Selasa Legi, 27 Des 2016 03:44 WIB | diwaos (157) | Komentar (0)

Sri Rahayu Juara II Lomba Panyeratan Best Practice Tingkat Nasional

Selasa Legi, 27 Des 2016 03:44 WIB | diwaos (136) | Komentar (0)

Tim Ingkang Paring Biji DIY Marem Sanget Ningali Kegiatan PHBS Dusun Sambikerep Bangunjiwo

Selasa Legi, 27 Des 2016 03:44 WIB | diwaos (127) | Komentar (0)

Fadli Zon Sareng Tim ingkang Mantau DPR RI bab Istimewaning Yogyakarta ingkang Rawuh ing Bantul

Selasa Legi, 27 Des 2016 03:43 WIB | diwaos (141) | Komentar (0)