Pawartos Basa Jawi kaca 4

Wonten 754 pawartos, ing 76 kaca.

RSS 2.0 Feed

Pemda Bantul lan Bank BPD DIY paring Tapak Asma MOU lan Launching Kasda Online Tumuju Bantul Smart City

Rabu Pahing, 4 Okt 2017 14:40 WIB | diwaos (194) | Komentar (0)

Desa Panggungharjo Dipunpilih ing Program Desa Kreatif saking ‘Rehabilitasi Sosial Berbasis Masyarakat’ (RSBM) kange Tiyang ingkang Disabilitas Daksa

Rabu Pahing, 4 Okt 2017 14:39 WIB | diwaos (133) | Komentar (0)

osialisasi Program Daerah kangge Ningkataken Prestasi Akademik Siswa ing Kabupaten Bantul

Rabu Pahing, 4 Okt 2017 14:36 WIB | diwaos (185) | Komentar (0)

Bupati Bantul Suharsono : Kula Nderek Ngapresiasi Inovasi Nanem Pantun Sistem Jajar Legowo Super

Rabu Pahing, 4 Okt 2017 14:35 WIB | diwaos (115) | Komentar (0)

“Welcome Delegates from ASEAN Member Countries on Workshop on Social Protection Through Community Driven Development Platforms”

Rabu Pahing, 4 Okt 2017 14:34 WIB | diwaos (98) | Komentar (0)

Obama : Mbikak Wisata Bantul Go Internasional

Rabu Pahing, 30 Agt 2017 16:08 WIB | diwaos (760) | Komentar (0)

Puskesmas Piyungan bantul Majeng Lomba KB MKJP Tingkat Nasional

Rabu Pahing, 30 Agt 2017 16:05 WIB | diwaos (308) | Komentar (0)

Bupati Bantul Suharsono Mimpin Gelar Pasukan Oerasi Ramadniya Progo 2017

Rabu Pahing, 30 Agt 2017 16:05 WIB | diwaos (278) | Komentar (0)

Workshop Pandamping Inovasi Teknologi Pantun lan Jarwo Super Tumuju Swasembada Pantun

Rabu Pahing, 30 Agt 2017 16:04 WIB | diwaos (201) | Komentar (0)

Field Trip : Siswa SD Kanisius Ganjuran “Dolan” ing Desa Wisata Ngringinan

Rabu Pahing, 30 Agt 2017 16:04 WIB | diwaos (226) | Komentar (0)