Pawartos Basa Jawi kaca 4

Wonten 734 pawartos, ing 74 kaca.

RSS 2.0 Feed

Puskesmas Pleret Bantul Tumuju Puskesmas ingkang gadhah Prestasi Tingkat DIY 2017

Rabu Pahing, 30 Agt 2017 15:56 WIB | diwaos (63) | Komentar (0)

Literasi Media Optimasi Dampak Majengipun Teknologi

Rabu Pahing, 30 Agt 2017 15:56 WIB | diwaos (86) | Komentar (0)

Rapat Koordinasi Integrasi Kanal Pemda Kabupaten/Kota sa Provinsi DIY lan Jawa Tengah

Rabu Pahing, 30 Agt 2017 15:54 WIB | diwaos (50) | Komentar (0)

Bupati Bantul Nanggepi Tim Verivikasi Kabupaten Layak Anak (KLA) DIY

Rabu Pahing, 30 Agt 2017 15:52 WIB | diwaos (47) | Komentar (0)

Pengetan Dinten Bumi Dunia Tumuju Bantul Resik Saking Uwuh 2019

Rabu Pahing, 30 Agt 2017 15:51 WIB | diwaos (64) | Komentar (0)

Pengetan Dinten Bumi Dunia Tumuju Bantul Ingkang Resik Saking Uwuh 2019

Kamis Legi, 20 Jul 2017 11:18 WIB | diwaos (359) | Komentar (0)

Guru Ing Kabupaten Bantul Dipuntuntut Supados Ngasilaken Inovasi Enggal Donyaning Pendhidhikan

Kamis Legi, 20 Jul 2017 11:18 WIB | diwaos (225) | Komentar (0)

Aksi Jalan Sehat ing Pengetan “May Day 2017” Kabupaten Bantul

Kamis Legi, 20 Jul 2017 11:18 WIB | diwaos (236) | Komentar (0)

Inti Acara Jogja International Air Show 2017 ing Pesisir Depok Bantul Kalaksanan Kanthi Regeng

Kamis Legi, 20 Jul 2017 11:17 WIB | diwaos (181) | Komentar (0)

Pamarintah Kabupaten Bantul Nampi Penghargaan Parasamya Purnakarya Nugraha

Kamis Legi, 20 Jul 2017 11:17 WIB | diwaos (164) | Komentar (0)