Pawartos Basa Jawi kaca 4

Wonten 669 pawartos, ing 67 kaca.

RSS 2.0 Feed

Ing Acara HUT kaping 17, DPW Kabupaten Bantul Maringaken 203 Paket Sembako ing Desa Jatimulyo Dlingo

Selasa Legi, 27 Des 2016 03:40 WIB | diwaos (69) | Komentar (0)

Kangge Nyimpen Arta Daerah, Pemkab Bantul Paring Tapak Asma MoU Kaliyan 11 Bank

Selasa Legi, 27 Des 2016 03:36 WIB | diwaos (73) | Komentar (0)

Revitalisasi Pasar Sami Kaliyan Swalayan, Peken Imogiri Dados Modelipun

Selasa Legi, 27 Des 2016 03:36 WIB | diwaos (68) | Komentar (0)

Sosialisasi Amnesti Pajak Tiyang ingkang Usaha UMKM

Selasa Legi, 27 Des 2016 03:31 WIB | diwaos (77) | Komentar (0)

Sanga Mobil ingkang Dipunsita KPK Dipunhibahaken Ing Bantul

Selasa Legi, 27 Des 2016 03:30 WIB | diwaos (68) | Komentar (0)

Bantul Pengeti Dinten Pangan Sedunia XXXVI Taun 2016

Selasa Wage, 20 Des 2016 05:41 WIB | diwaos (73) | Komentar (0)

Bantul Nglampahi MoU Kaliyan 4 Kabupaten Saking Jawa Timur

Selasa Wage, 20 Des 2016 05:40 WIB | diwaos (62) | Komentar (0)

Listrik Sae Kangge Indonesia Mandiri Energi

Selasa Wage, 20 Des 2016 05:39 WIB | diwaos (85) | Komentar (0)

Pasien Diabetes Millitus Kedah Tetep Gesang ingkang Gadhah Kualitas

Selasa Wage, 20 Des 2016 05:38 WIB | diwaos (64) | Komentar (0)

Bantul Nampi Bebungah Bhumandala Aword

Selasa Wage, 20 Des 2016 04:53 WIB | diwaos (76) | Komentar (0)