Pawartos Basa Jawi kaca 4

Wonten 699 pawartos, ing 70 kaca.

RSS 2.0 Feed

Bantul Nampi Piagam Penghargaan saking Menteri Perdagangan

Kamis Pon, 13 Apr 2017 10:27 WIB | diwaos (225) | Komentar (0)

Bupati Bantul Ngrawuhi Inti Acara Dinten Peduli Sampah Nasional Taun 2017

Kamis Pon, 13 Apr 2017 10:26 WIB | diwaos (148) | Komentar (0)

Tumindak Wakil Bupati Gropyok Uwuh ing Pesisir Goa Cemara

Kamis Pon, 13 Apr 2017 10:26 WIB | diwaos (133) | Komentar (0)

Supados Ulam ing Tetoyan Bantul Boten Mati, Pemkab Bantul Nganggaraken Rp 190 Yuta Kangge Nyebar Winih Ulam

Kamis Pon, 13 Apr 2017 10:25 WIB | diwaos (138) | Komentar (0)

Swasembada Daging Lembu ing Program SIWAB

Kamis Pon, 13 Apr 2017 10:24 WIB | diwaos (120) | Komentar (0)

Bupati Bantul Ngresiki Uwuh ing Pesisir Kidul Sareng Kaliyan Warga

Kamis Pon, 13 Apr 2017 10:23 WIB | diwaos (179) | Komentar (0)

Launching Dusun Patuladhan PHBS ing Dusun Barongan Sumberagung Jetis

Kamis Pon, 13 Apr 2017 10:22 WIB | diwaos (114) | Komentar (0)

Tapak Asma Makarya Sesarengan Bidang Kepariwisataan antawisipun Pamarintah Kabupaten Bantul kaliyan Pamarintah Kabupaten Blitar

Kamis Pon, 13 Apr 2017 10:22 WIB | diwaos (98) | Komentar (0)

Anggenipun Nata Margi Jendral Sudirman Enggal Dipuntindakaken, Dipunanggaraken Rp 2 miliar

Kamis Pon, 13 Apr 2017 10:21 WIB | diwaos (117) | Komentar (0)

Prajanjen Makarya Sesarengan Pamarintah Kabupaten Bantul kaliyan Stasiun TVRI Jogja

Kamis Pon, 13 Apr 2017 10:20 WIB | diwaos (109) | Komentar (0)