Pawartos Basa Jawi kaca 5

Wonten 684 pawartos, ing 69 kaca.

RSS 2.0 Feed

Wabup Bantul Nampi Rawuhipun Bupati Saha Kominda Karangasem, Bali

Selasa Legi, 27 Des 2016 03:43 WIB | diwaos (143) | Komentar (0)

Fruit Indonesia 2016: Kasugihan Woh Tropis Nusantara saking Indonesia kangge Donya

Selasa Legi, 27 Des 2016 03:42 WIB | diwaos (114) | Komentar (0)

Panampi PKH ing Bantul Tambah 45.000 Kluwarga

Selasa Legi, 27 Des 2016 03:42 WIB | diwaos (114) | Komentar (0)

Taun Ngajeng 23.500 Warga Bantul Pikantuk KIS Gratis Subsidi Pemkab., Mliginipun Kangge Tiyang ingkang Sakit Komplikasi

Selasa Legi, 27 Des 2016 03:41 WIB | diwaos (125) | Komentar (0)

Gerakan Masyarakat Gesang Sehat (Germas), dipunbikak

Selasa Legi, 27 Des 2016 03:40 WIB | diwaos (169) | Komentar (0)

Ing Acara HUT kaping 17, DPW Kabupaten Bantul Maringaken 203 Paket Sembako ing Desa Jatimulyo Dlingo

Selasa Legi, 27 Des 2016 03:40 WIB | diwaos (80) | Komentar (0)

Kangge Nyimpen Arta Daerah, Pemkab Bantul Paring Tapak Asma MoU Kaliyan 11 Bank

Selasa Legi, 27 Des 2016 03:36 WIB | diwaos (85) | Komentar (0)

Revitalisasi Pasar Sami Kaliyan Swalayan, Peken Imogiri Dados Modelipun

Selasa Legi, 27 Des 2016 03:36 WIB | diwaos (86) | Komentar (0)

Sosialisasi Amnesti Pajak Tiyang ingkang Usaha UMKM

Selasa Legi, 27 Des 2016 03:31 WIB | diwaos (89) | Komentar (0)

Sanga Mobil ingkang Dipunsita KPK Dipunhibahaken Ing Bantul

Selasa Legi, 27 Des 2016 03:30 WIB | diwaos (79) | Komentar (0)