Pawartos Basa Jawi kaca 6

Wonten 754 pawartos, ing 76 kaca.

RSS 2.0 Feed

Puskesmas Pleret Bantul Tumuju Puskesmas ingkang gadhah Prestasi Tingkat DIY 2017

Rabu Pahing, 30 Agt 2017 15:56 WIB | diwaos (278) | Komentar (0)

Literasi Media Optimasi Dampak Majengipun Teknologi

Rabu Pahing, 30 Agt 2017 15:56 WIB | diwaos (351) | Komentar (0)

Rapat Koordinasi Integrasi Kanal Pemda Kabupaten/Kota sa Provinsi DIY lan Jawa Tengah

Rabu Pahing, 30 Agt 2017 15:54 WIB | diwaos (221) | Komentar (0)

Bupati Bantul Nanggepi Tim Verivikasi Kabupaten Layak Anak (KLA) DIY

Rabu Pahing, 30 Agt 2017 15:52 WIB | diwaos (215) | Komentar (0)

Pengetan Dinten Bumi Dunia Tumuju Bantul Resik Saking Uwuh 2019

Rabu Pahing, 30 Agt 2017 15:51 WIB | diwaos (261) | Komentar (0)

Pengetan Dinten Bumi Dunia Tumuju Bantul Ingkang Resik Saking Uwuh 2019

Kamis Legi, 20 Jul 2017 11:18 WIB | diwaos (606) | Komentar (0)

Guru Ing Kabupaten Bantul Dipuntuntut Supados Ngasilaken Inovasi Enggal Donyaning Pendhidhikan

Kamis Legi, 20 Jul 2017 11:18 WIB | diwaos (460) | Komentar (0)

Aksi Jalan Sehat ing Pengetan “May Day 2017” Kabupaten Bantul

Kamis Legi, 20 Jul 2017 11:18 WIB | diwaos (411) | Komentar (0)

Inti Acara Jogja International Air Show 2017 ing Pesisir Depok Bantul Kalaksanan Kanthi Regeng

Kamis Legi, 20 Jul 2017 11:17 WIB | diwaos (320) | Komentar (0)

Pamarintah Kabupaten Bantul Nampi Penghargaan Parasamya Purnakarya Nugraha

Kamis Legi, 20 Jul 2017 11:17 WIB | diwaos (424) | Komentar (0)