Pawartos Basa Jawi kaca 6

Wonten 684 pawartos, ing 69 kaca.

RSS 2.0 Feed

Bantul Pengeti Dinten Pangan Sedunia XXXVI Taun 2016

Selasa Wage, 20 Des 2016 05:41 WIB | diwaos (92) | Komentar (0)

Bantul Nglampahi MoU Kaliyan 4 Kabupaten Saking Jawa Timur

Selasa Wage, 20 Des 2016 05:40 WIB | diwaos (78) | Komentar (0)

Listrik Sae Kangge Indonesia Mandiri Energi

Selasa Wage, 20 Des 2016 05:39 WIB | diwaos (98) | Komentar (0)

Pasien Diabetes Millitus Kedah Tetep Gesang ingkang Gadhah Kualitas

Selasa Wage, 20 Des 2016 05:38 WIB | diwaos (79) | Komentar (0)

Bantul Nampi Bebungah Bhumandala Aword

Selasa Wage, 20 Des 2016 04:53 WIB | diwaos (93) | Komentar (0)

Bantul Sansaya Kathah Papan Kangge Wisata, Mangrove Baros Dados Ikon Wisata

Selasa Wage, 20 Des 2016 04:53 WIB | diwaos (84) | Komentar (0)

Pemkab Bantul STTKD Paring Tapak Asma MoU, Enggal Dipundadosaken Wisata Dirgantara

Selasa Wage, 20 Des 2016 04:52 WIB | diwaos (73) | Komentar (0)

Presiden RI Joko Widodo Murugi Program KB ing Piyungan

Selasa Wage, 20 Des 2016 04:51 WIB | diwaos (84) | Komentar (0)

OJK Cabang Yogyakarta Gandheng Bank Bantul Ngleksanakaken Program Edukasi Pengelolaan Keuangan ing Bantul

Selasa Wage, 20 Des 2016 04:50 WIB | diwaos (85) | Komentar (0)

141 Hektare Lahan Zona Inti Gumuk Pasir Dipuntata Malih

Selasa Wage, 20 Des 2016 04:50 WIB | diwaos (78) | Komentar (0)