Pawartos Basa Jawi kaca 6

Wonten 734 pawartos, ing 74 kaca.

RSS 2.0 Feed

Aksi Sandiman-Sandiwati DIY Nanem 1000 Winih Wit Mangrove ing Pesisir Baros Kretek Bantul

Senin Legi, 5 Jun 2017 08:13 WIB | diwaos (113) | Komentar (0)

Gubernur DIY Sri Sultan Hamengku Buwono X Ngresmekaken 4 Peken ing Kabupaten Bantul

Senin Legi, 5 Jun 2017 08:13 WIB | diwaos (114) | Komentar (0)

Workshop Pencegahan KKN lan Lounching Saber Pungli Kabupaten Bantul 2017

Senin Legi, 5 Jun 2017 08:12 WIB | diwaos (106) | Komentar (0)

Bupati Bantul Mimpin Tertib Iklan Rokok ing Kawasan Gose Bantul

Senin Legi, 5 Jun 2017 08:12 WIB | diwaos (130) | Komentar (0)

Pesta Rakyat Sambung Roso Makarya Mbangun Ndesa Sareng Bupati Bantul

Senin Legi, 5 Jun 2017 08:11 WIB | diwaos (111) | Komentar (0)

Gelar Budaya Mapag Toya lan Dinten Ambal Warsa Gerakan Irigasi Bersih Merti Tirta Amartani Kabupaten Bantul

Senin Legi, 5 Jun 2017 08:11 WIB | diwaos (99) | Komentar (0)

Pajak PBB P2 Taun 2017 Agengipun Rp 47.670.237.824,00, Saking Taun 2016 ing Taun 2017 Mindhak 8,48 M

Senin Legi, 5 Jun 2017 08:10 WIB | diwaos (121) | Komentar (0)

Sistem Informasi Desa Minangka Gerbang Kangge Mujudaken Good Governance

Senin Legi, 5 Jun 2017 08:10 WIB | diwaos (114) | Komentar (0)

Bupati Bantul Mbikak Musrenbang Rencana Makarya Pamarintah Daerah Taun 2018

Senin Legi, 5 Jun 2017 08:09 WIB | diwaos (90) | Komentar (0)

Workshop Penguatan Komitmen Kepala Organisasi Perangkat Anggenipun Mbangun Bantul Smart City

Senin Legi, 5 Jun 2017 08:09 WIB | diwaos (81) | Komentar (0)