Pawartos Basa Jawi kaca 65

Wonten 754 pawartos, ing 76 kaca.

RSS 2.0 Feed

Bantul sampun wonten Perda Np. 20 Taun 2011 babagan Pedoman Pembangunan lan Penataan Menara Telekomunikasi.

Jumat Legi, 23 Nov 2012 13:39 WIB | diwaos (569) | Komentar (0)

Agenging Pajak Restoran lan Katering dipun etang lan dipun laporaken piyambak

Rabu Wage, 21 Nov 2012 15:09 WIB | diwaos (626) | Komentar (0)

Badan Pemeriksa Keuangan (BPK) Perwakilan Propinsi DIY Tembayatan kaliyan Kabupaten Bantul.

Rabu Wage, 21 Nov 2012 15:05 WIB | diwaos (577) | Komentar (0)

Pemilu Taun 2014 ing Bantul kacathet 27 Partai Politik

Rabu Pon, 31 Okt 2012 15:40 WIB | diwaos (723) | Komentar (0)

Pendidikan ing Bantul Boten Gratis, Nanging Terjangkau lan Mutu Sae

Senin Legi, 29 Okt 2012 12:24 WIB | diwaos (815) | Komentar (0)

Kegiatan cuci tangan sedunia Dipun Laksanaken ing SD Salam Triharjo Pandak

Senin Legi, 29 Okt 2012 11:37 WIB | diwaos (710) | Komentar (0)

Dana PEKM Agengipun 369 Juta dipun guliraken kangge 369 KK Miskin ing Bantul

Senin Legi, 29 Okt 2012 11:34 WIB | diwaos (642) | Komentar (0)

Agenging Penyengkuyung Masyarakat Wonolelo pikantuk Pangalembana Tim Evaluasi KSI Tataran Prop. DIY

Senin Legi, 29 Okt 2012 11:31 WIB | diwaos (609) | Komentar (0)

SMP N 1 Pandak Juara Nasional Lomba Penelitian Ilmiah Remaja (LPIR)

Senin Legi, 29 Okt 2012 11:27 WIB | diwaos (765) | Komentar (0)

Dusun Kerten, Imogiri, Bantul Minangka sentra industri kasur kapuk

Rabu Legi, 24 Okt 2012 10:23 WIB | diwaos (868) | Komentar (0)