Pawartos Basa Jawi kaca 65

Wonten 659 pawartos, ing 66 kaca.

RSS 2.0 Feed

IODI Bantul Kasil Nyabet Emas

Kamis Legi, 8 Mar 2012 15:17 WIB | diwaos (677) | Komentar (0)

Menteri Kelautan lan Perikanan Sharif S Sutardjo, Rawuh ing Bantul Yogyakarta

Selasa Pahing, 28 Feb 2012 09:57 WIB | diwaos (860) | Komentar (1)

SMAN Jetis 1 Minangka Wakil DIY wonten ing Lomba Adiwiyata Mandiri Tataran Nasional

Selasa Pahing, 28 Feb 2012 09:55 WIB | diwaos (853) | Komentar (0)

Mahfud MD Paring pengalembana Dhumateng Bantul lan Propinsi DIY, Perkawis Sengketa Pilkada sekedhik

Selasa Pahing, 28 Feb 2012 09:52 WIB | diwaos (699) | Komentar (0)

Tahun 2012, Total Belanja Langsung Rp. 317 miliar lan LPSE dipun Resmiaken.

Selasa Kliwon, 21 Feb 2012 09:53 WIB | diwaos (743) | Komentar (0)

Bupati Bantul Rawuh Ing SMK Muh Imogiri

Selasa Kliwon, 21 Feb 2012 09:52 WIB | diwaos (750) | Komentar (1)

PKK Kecamatan Piyungan Ngawontenaken Latihan PAUD

Selasa Kliwon, 21 Feb 2012 09:51 WIB | diwaos (744) | Komentar (0)

Raja Swedia Carl XVI Gustaf Ngresmikaken Sanggar Among Budaya Pramuka

Kamis Pon, 9 Feb 2012 07:51 WIB | diwaos (798) | Komentar (0)

Kawitan Tahun 2012 Pawarta Tiga Basa Kapacak Ing Situs Pemkab Bantul

Kamis Pon, 9 Feb 2012 07:47 WIB | diwaos (2291) | Komentar (1)

Hak Kaum Difabel dipun lebetaken wonten Grand Design Pembangunan Jangka Panjang Kabupaten Bantul

Selasa Wage, 31 Jan 2012 09:02 WIB | diwaos (842) | Komentar (3)