Pawartos Basa Jawi kaca 8

Wonten 699 pawartos, ing 70 kaca.

RSS 2.0 Feed

Bantul Sansaya Kathah Papan Kangge Wisata, Mangrove Baros Dados Ikon Wisata

Selasa Wage, 20 Des 2016 04:53 WIB | diwaos (104) | Komentar (0)

Pemkab Bantul STTKD Paring Tapak Asma MoU, Enggal Dipundadosaken Wisata Dirgantara

Selasa Wage, 20 Des 2016 04:52 WIB | diwaos (94) | Komentar (0)

Presiden RI Joko Widodo Murugi Program KB ing Piyungan

Selasa Wage, 20 Des 2016 04:51 WIB | diwaos (99) | Komentar (0)

OJK Cabang Yogyakarta Gandheng Bank Bantul Ngleksanakaken Program Edukasi Pengelolaan Keuangan ing Bantul

Selasa Wage, 20 Des 2016 04:50 WIB | diwaos (115) | Komentar (0)

141 Hektare Lahan Zona Inti Gumuk Pasir Dipuntata Malih

Selasa Wage, 20 Des 2016 04:50 WIB | diwaos (97) | Komentar (0)

Ngirangi Kemiskinan lan Pengangguran, dipunbetahaken 4 yuta Usahawan Enggal

Selasa Wage, 20 Des 2016 04:48 WIB | diwaos (84) | Komentar (0)

Informasi Publik Ingkang Binuka, Saged Jamin Kualitas Gesang Ingkang Luwih Sae

Selasa Wage, 20 Des 2016 04:48 WIB | diwaos (78) | Komentar (0)

Disdukcapil Kabupaten Bantul Pikantuk Juara I “Keterbukaan Informasi Publik” sa-Daerah Istimewa Yogyakarta

Selasa Wage, 20 Des 2016 04:47 WIB | diwaos (74) | Komentar (0)

Otorita Kelola Pesisir ingkang Dipunkaji, Wilayah Pesisir Kidul Badhe Dados Kaca Ngajeng DIY

Selasa Wage, 20 Des 2016 04:47 WIB | diwaos (92) | Komentar (0)

Kampanye Gayaning Gesang Sehat Remaja 2016, Be Healthy Be Respon

Selasa Wage, 20 Des 2016 04:46 WIB | diwaos (89) | Komentar (0)