Pawartos Basa Jawi kaca 8

Wonten 734 pawartos, ing 74 kaca.

RSS 2.0 Feed

Bupati Bantul Ngresiki Uwuh ing Pesisir Kidul Sareng Kaliyan Warga

Kamis Pon, 13 Apr 2017 10:23 WIB | diwaos (209) | Komentar (0)

Launching Dusun Patuladhan PHBS ing Dusun Barongan Sumberagung Jetis

Kamis Pon, 13 Apr 2017 10:22 WIB | diwaos (144) | Komentar (0)

Tapak Asma Makarya Sesarengan Bidang Kepariwisataan antawisipun Pamarintah Kabupaten Bantul kaliyan Pamarintah Kabupaten Blitar

Kamis Pon, 13 Apr 2017 10:22 WIB | diwaos (129) | Komentar (0)

Anggenipun Nata Margi Jendral Sudirman Enggal Dipuntindakaken, Dipunanggaraken Rp 2 miliar

Kamis Pon, 13 Apr 2017 10:21 WIB | diwaos (151) | Komentar (0)

Prajanjen Makarya Sesarengan Pamarintah Kabupaten Bantul kaliyan Stasiun TVRI Jogja

Kamis Pon, 13 Apr 2017 10:20 WIB | diwaos (135) | Komentar (0)

Maringaken Asil Evaluasi Akuntabilitas Anggenipun Makarya Instansi Pamarintah Kabupaten/Kota Regional III

Selasa Kliwon, 21 Mar 2017 10:33 WIB | diwaos (163) | Komentar (0)

Wakil Gubernur DIY Mbikak Wontening Desa Preneur

Selasa Kliwon, 21 Mar 2017 09:17 WIB | diwaos (185) | Komentar (0)

Launching Sekolah Siaga Bencana (SSB) SMK Negeri 1 Sanden

Selasa Kliwon, 21 Mar 2017 09:16 WIB | diwaos (140) | Komentar (0)

Launching Kangge Miwiti Layanan Kementrologi UPT Metrologi Dinas Perdagangan Kabupaten Bantul

Selasa Kliwon, 21 Mar 2017 09:16 WIB | diwaos (132) | Komentar (0)

41 Warsa SMA Negeri 2 Bantul Ngabdi Kangge Minteraken Bangsa

Selasa Kliwon, 21 Mar 2017 09:15 WIB | diwaos (164) | Komentar (0)