Pawartos Basa Jawi kaca 8

Wonten 684 pawartos, ing 69 kaca.

RSS 2.0 Feed

Wujud Kerja Nyata Kangge Negari Saking Inovasi

Selasa Wage, 20 Des 2016 04:30 WIB | diwaos (75) | Komentar (0)

Bupati Bantul Mbikak Sosialisasi Amnesty Pajak Kangge Pangarsa Pamarintah Sakabupaten Bantul

Selasa Wage, 20 Des 2016 04:18 WIB | diwaos (75) | Komentar (0)

Pemkab Bantul Nampi Gendera Negari Sang Merah Putih Saking Kementrian Negari RI

Selasa Wage, 20 Des 2016 04:18 WIB | diwaos (57) | Komentar (0)

Gebyar Fantasi Kaping Pisan ing Bantul, Wonten Salebeting Lomba Body Painting lan Make-Up Fantasi

Selasa Wage, 20 Des 2016 04:16 WIB | diwaos (57) | Komentar (0)

Dinas Nakerstrans Narik 63 Bocah Ingkang Makarya

Selasa Wage, 20 Des 2016 04:16 WIB | diwaos (78) | Komentar (0)

Syawalan Dharma Wanita Persatuan Unit Sekretariat,Pepisahan kaliyan Ketua DWP kang lumebet paripurna

Selasa Legi, 22 Nov 2016 07:13 WIB | diwaos (103) | Komentar (0)

5000 Lemper Dipunrebataken ing Sanden Fair

Selasa Legi, 22 Nov 2016 06:58 WIB | diwaos (116) | Komentar (0)

Wabup Bantul Buka FKY 2016

Selasa Legi, 22 Nov 2016 06:57 WIB | diwaos (108) | Komentar (0)

Sakathahing 181 Siswa TK Mardi Putra Kunjungan ing Kantor Dinas Bupati Bantul

Selasa Legi, 22 Nov 2016 06:57 WIB | diwaos (96) | Komentar (0)

Bupati Bantul Murugi Proyek APBD Taun 2016

Selasa Legi, 22 Nov 2016 06:56 WIB | diwaos (105) | Komentar (0)