Pawartos Basa Jawi kaca 9

Wonten 754 pawartos, ing 76 kaca.

RSS 2.0 Feed

Wakil Bupati Bantul Mbikak Focus Discusion Group (FGD) Manajemen Kangge Ngolah Uwuh

Senin Legi, 5 Jun 2017 08:08 WIB | diwaos (82) | Komentar (0)

Wakil Bupati Bantul Ngrawuhi Pengetan HUT Pemadam Kebakaran Kaping 98

Senin Legi, 5 Jun 2017 08:08 WIB | diwaos (109) | Komentar (0)

Pajak Kendaraan Motor Dados Salah Satunggaling Panyumbang PAD Paling Ageng

Senin Legi, 5 Jun 2017 08:08 WIB | diwaos (111) | Komentar (0)

Wakil Bupati Bantul H. Abdul Halim Muslih Mimpin Monitoring Titik Pantau Adipura

Senin Legi, 5 Jun 2017 08:07 WIB | diwaos (90) | Komentar (0)

Nilai Akuntabilitas Padamelan Mindhak, Kecamatan Sedayu lan BKP3 Paling Sae

Senin Legi, 5 Jun 2017 08:07 WIB | diwaos (106) | Komentar (0)

Bantul Nampi Piagam Penghargaan saking Menteri Perdagangan

Kamis Pon, 13 Apr 2017 10:27 WIB | diwaos (310) | Komentar (0)

Bupati Bantul Ngrawuhi Inti Acara Dinten Peduli Sampah Nasional Taun 2017

Kamis Pon, 13 Apr 2017 10:26 WIB | diwaos (232) | Komentar (0)

Tumindak Wakil Bupati Gropyok Uwuh ing Pesisir Goa Cemara

Kamis Pon, 13 Apr 2017 10:26 WIB | diwaos (214) | Komentar (0)

Supados Ulam ing Tetoyan Bantul Boten Mati, Pemkab Bantul Nganggaraken Rp 190 Yuta Kangge Nyebar Winih Ulam

Kamis Pon, 13 Apr 2017 10:25 WIB | diwaos (244) | Komentar (0)

Swasembada Daging Lembu ing Program SIWAB

Kamis Pon, 13 Apr 2017 10:24 WIB | diwaos (192) | Komentar (0)