BKPP Bantul Ngranggeh Biji Paling Inggil Evaluasi Kinerja Perangkat Daerah Triwulan II taun 201

Diskominfo – Atur kasil Evaluasi Kinerja Perangkat Daerah Kabupaten Bantul kangge Triwulan II taun 2019 ginelar ing Meeting Room Mandala Sabha Madya Bantul. Adedasar kasil evaluasi Akuntabilitas Kinerja Satuan Kerja Perangkat Daerah Kabupaten Bantul Triwulan II taun 2019, predikat kinerja paling sae Dinas/badan/kantor/Setwan dipunranggeh dening badan Kepegawaian, pamucalan ugi Pelatihan (BKPP), badan Perencanaan Pembangunan Daerah ugi Dinas Perpustakaan lan Kearsipan. Sawetawis predikat kinerja paling sae Kecamatan dipunranggeh Kecamatan Dlingo, Kecamatan Banguntapan saha Kecamatan Kasihan. Senen (27/5).

Miturut Pangarsa Bappeda Kab. Bantul, Ir. Isa Budi Hartomo, MT kagiyatan menika rutin dipunwontenaken kangge evaluasi ugi nyaosaken apresiasi dhateng OPD saking kinerjanipun ingkang sae saking sisi perencanaan, program, evaluasi ngantos pelaporanipun. "Evaluasi Kinerja Perangkat Daerah dipunkarepaken dados satunggaling motivasi Perangkat Daerah kangge numindakaken kasaenan ugi indhak-indhakan kinerja ingkang akuntabel," ngendikanipun.

Sawetawis ing pangandikanipun Bupati Bantul ngendikakaken, proses ambangun daerah ingkang kalajengaken, dipuntumindakaken kanthi mujudaken gegayuhan kangge sedaya masyarakat. Kanthi bab punika dipunbetahaken tekad ugi karsa ingkang inggil saking sedaya pihak, kanthi langsung menapa mboten, tanggel jawab kangge peran aktif kanthi mujudaken ancas pamungon ingkang dipunkersakaken.

"Filosofi pengelolaan APBD punika menawi kita sedaya makarya kangge ancas ingkang mliginipun kangge kesejahteraan masyarakat saha kangge para pegawainipun," pertelanipun.

Bupati Bantul ngajak dhateng sedaya OPD ugi Aparatur ing Kabupaten Bantul kangge kupiya ningkataken ugi ngembangaken badan kanthi profesional, amargi dados Aparatur Pamrentah sampun mesthi dipuntuntut kedah ningkataken kinerja ugi kualitas paladosan dhateng masyarakat.

"Sumangga sesarengan masyarakat kita sedaya lajeng tata-tata, pamungon kedah dipunpecut, supados penyerapan anggaran tepat sasaran kangge masyarakat bagya mulya," ajak Bupati.

Salajengipun Bupati Bantul mewahi, ngginakaken kasiling evaluasi menika kangge mecut motivasi langkung ningkataken kualitas nyambut makarya mujudaken tata kelola pamrentahan ingkang sae ugi resik mawi badhe dados daya rangsang kangge sedaya OPD gadhah inovasi ugi numindakaken terobosan salebeting atur paladosan dhateng masyarakat.

Unggahan Anyar :